Contact details 
HUTA-TÚRA 423936 Háromhuta, Kossuth u. 25.hutatura42@gmail.com+36(30) 504 0081

Ismerjen meg minket közelebbről

Rólunk

Háromhuta község a Tokaj- Zempléni-hegyvidék szívében található három település (Óhuta, Középhuta, Újhuta) együttes neve.

Erdővel borított táj, a szűk völgy és a hegyek ölelésében csorgadozó Tolcsva-patak mentén.

Újhutáról indulva kisebb-nagyobb túrákat lehet tenni. Az Országos kék túra útvonal által érintett Nagy-Péter mennykő, Sólyombérc, István-kút felkeresése feltöltődést nyújt testnek és léleknek egyaránt.

A zajos város, a folyamatos forgalmi dugók, a mókuskerékszerű feszített munka, a rohanás, az idő napi szintű legyőzése egy ponton felőrli az embert és az urbanizációból a természetközeli, vidéki élet romantikájába való megpihenés lehet a gyógyír.

Háromhuta településen járva átérezhetjük a vidéki idill hangulatát, autentikus épületei megnyugvást adnak a léleknek.

Újhuta központjában lévő vendégházunk 1942-ben épült (innen is ered a HUTA-TÚRA 42 VENDÉGHÁZ 42-es jelzése), 2022-ben teljes külső és belső felújítást végeztünk, amely során megmaradt parasztház jellege.

Autentikus környezetben  várjuk kedves vendégeinket két külön bejáratú apartmanunkba (sárga apartman 6+1 fő, zöld apartman 4+1 fő befogadására) a modern kor igényeinek megfelelve: ingyenes parkolás, légkondicionáló, infraszauna, kábelcsatornás TV, ingyenes wifi, jól felszerelt konyha, étkező, fürdőszoba, kerti sütögető, játszótér, trambulin, mini golfpálya, jakuzzi, sparhelt.

A kertből saját lejáró nyílik a Tolcsva patakhoz.

Gyerekbarát szálláshely.

Háziállatot sajnos nem áll módunkban fogadni.

A település elhelyezkedése szerencsés, mivel a kapun kilépve már túrázhatunk is. Mehetünk gyalog, kerékpárral, vagy hosszabb távolságra autóval is.